"Confusion is a doorway to a new understandig"  Richard Bandler

 

Laatste nieuws

AARDE-tijd ...

De zomer loopt over in nazomer en wij plukken de vruchten van het land. Schoon jezelf op van oude belemmmeringen en gebruik deze periode om te experimenteren met de MIR-methode voor zelfheling. Het stappenplan download je hier.

Workshops RESTORATIVE YOGA

Alle eerdere workshops liepen heel snel vol en werden heel goed ontvangen!

Ook jij kunt aan den lijve ervaren waar loslaten toe kan leiden; mits je daar aandachtig bij bent ...  Wellicht kom je tot ultieme ontspanning en tot diep inzicht in waar jij je op dit moment bevindt? De eerstvolgende workshop op 24.08 is bijna volzet, meer op de zaterdagen 21.09 en 23.11 en een speciale 'Verstilde ' versie op zondag 21.10. Lees over ervaringen van eerdere deelnemers hier.

YIN-Yoga:

YIN-yoga is helemaal HOT. Waarom? Waarschijnlijk omdat het je volledig tot jezelf brengt en je leert je eigen grenzen te voelen & te bewaken. Daarbij regenereert het je lichaam en je energie. Ervaar zelf een sessie op woensdagmorgen 11:00 / woensdagavond 19:00 of vrijdagmorgen 09:30 uur in Sittard - Yogaplace.

Do-In FlowYoga:

De wekelijkse sessies in Geleen en Limbricht starten weer vanaf 12 augustus op maandagmorgen, dinsdag-en donderdagavond (details hier). In Sittard via Yogaplace, geef ik woensdag en vrijdag ook Do-In FlowYoga; Easy Flow heet het hier. Op maandagochtend 11:00 uur begeleid ik een dynamische groep 'ouderen' met Do-In FlowYoga. In bijna iedere grope is nog wel een plekje ... Kom voor een PROEFLES!

Workshop L?SL@T#N !

Hoe vaak zeggen we "Dat wil ik loslaten" ? En hoe lastig blijkt dat? Iets wat eenmaal in ons systeem zit is er nog niet zo maar uit ... Een dagtraining die concreet maakte wat we kunnen doen. Voor najaar 2019 wordt weer een workshop ingepland, nadere info volgt.

 

Individueel

Holistic Pulsing:

Vaak valt mij op hoe weinig mensen nog deze geweldige methode kennen! Terwijl tot nu toe iedereen die deze 'kracht van de zachtheid' aan den lijve heeft ervaren, verrast is door de ervaring en de nawerking... Ontspanning in doorstroming!Meer info 

In coaching maak ik -waar gewenst en nodig- ook gebruik van:

URIM-code energetische stoel:

Sinds 2011 werk ik met de energetische stoel Urim, ontwikkeld door Monique Timmers. Een sessie helpt om je gezondheid en welzijn te versterken en je hartkwaliteiten weer te activeren. Inhoudelijke informatie in de bijlage. Deze stoel zet ik ook in bij coaching en ontspanningssessies, je kunt ook een losse stoelsessie boeken. Ervaringen variëren van "Ik werd er zo rustig van" via "Er gebeurde van alles in mijn lijf, ik kon de energie voelen" tot "Ik viel in slaap". Datgene dat goed is voor jou zal op dat moment gebeuren ...

BRON-code stoel:

Met deze met mij persoonlijk verbonden stoel werk ik samen met Lichtwezens, om voor jou de best mogelijke healing te bewerkstelligen. Jouw intenties worden in kaart gebracht en middels een coachsessie in samenwerking met deze energieën tot werkelijkheid gemaakt. Voorafgaand aan werken met deze stoel zijn 2 tot 3 sessies met de Urim stoel nodig.

 

Reconnective Healing:

Deze bijzondere methode resoneert op het hoogst denkbare niveau dat wij op dit moment kennen. Reconnective Healing 'overstijgt' voor mij Reiki, Quantum Touch en dergelijke. De kracht van Reconnective Healing is al door veel wetenschappers onderzocht en op wonderlijke wijze aangetoond: het werkt via energie, licht en informatie. Je kunt in 1 - 3 sessies jouw balans (terug) vinden op fysiek, emotioneel, mentaal en/of spiritueel niveau en jezelf verbinden met jouw eigen groei en evolutie. Download hier meer info.

 

Alle informatie via contact

Update 12.08.2019

 

 

© Copyright 2005-2010 Ingrid Lacroix. All Rights Reserved. Powered by Magma IT Solutions