"Confusion is a doorway to a new understandig"  Richard Bandler

 

Laatste nieuws

WATER-tijd

Winter ... verstilling. Naar binnen keren.

Workshops RESTORATIVE YOGA

Alle eerdere workshops liepen heel snel vol en werden heel goed ontvangen!

Ook jij kunt aan den lijve ervaren waar loslaten toe kan leiden; mits je daar aandachtig bij bent ...  Wellicht kom je tot ultieme ontspanning en tot diep inzicht in waar jij je op dit moment bevindt? Lees over ervaringen van eerdere deelnemers hier. Data 2020: 25.01 01.03 28.04 06.06 11.07 van 10:30 - 12:45 uur.

Andere Workshops

Hormoon-Yoga op zaterdag 09.02

Aerial-Yoga roadtrip op zaterdag 15.02

Yoga-Nidra en Van YIn tot Restoarative Yoga worden later gepland

YIN-Yoga:

YIN-yoga is een fantastische yoga om tot loslaten te komen. Het brengt je volledig tot jezelf en je leert je eigen grenzen te voelen & te bewaken. Daarbij regenereert het je lichaam en je energie. Ervaar zelf een sessie op woensdagmorgen 11:00 / woensdagavond 19:00 of vrijdagmorgen 09:30 uur in Sittard - Yogaplace.

Do-In FlowYoga:

De wekelijkse sessies in Geleen en Limbricht starten weer in januari op maandagmorgen, dinsdag-en donderdagavond. In Sittard via Yogaplace, geef ik woensdag en vrijdag ook Do-In FlowYoga. Op maandagochtend 11:00 uur begeleid ik een dynamische groep 'ouderen' met Do-In FlowYoga. In bijna iedere grope is nog wel een plekje ... Kom voor een PROEFLES!

Workshop L?SL@T#N !

Hoe vaak zeggen we "Dat wil ik loslaten" ? En hoe lastig blijkt dat? Iets wat eenmaal in ons systeem zit is er nog niet zo maar uit ... Een dagtraining die concreet maakte wat we kunnen doen. Voor voorjaar 2020 wordt weer een workshop ingepland, nadere info volgt.

 

Individueel

Holistic Pulsing:

Vaak valt mij op hoe weinig mensen nog deze geweldige methode kennen! Terwijl tot nu toe iedereen die deze 'kracht van de zachtheid' aan den lijve heeft ervaren, verrast is door de ervaring en de nawerking... Ontspanning in doorstroming!Meer info 

In coaching maak ik -waar gewenst en nodig- ook gebruik van:

URIM-code energetische stoel:

Sinds 2011 werk ik met de energetische stoel Urim, ontwikkeld door Monique Timmers. Een sessie helpt om je gezondheid en welzijn te versterken en je hartkwaliteiten weer te activeren. Inhoudelijke informatie in de bijlage. Deze stoel zet ik ook in bij coaching en ontspanningssessies, je kunt ook een losse stoelsessie boeken. Ervaringen variëren van "Ik werd er zo rustig van" via "Er gebeurde van alles in mijn lijf, ik kon de energie voelen" tot "Ik viel in slaap". Datgene dat goed is voor jou zal op dat moment gebeuren ...

BRON-code stoel:

Met deze met mij persoonlijk verbonden stoel werk ik samen met Lichtwezens, om voor jou de best mogelijke healing te bewerkstelligen. Jouw intenties worden in kaart gebracht en middels een coachsessie in samenwerking met deze energieën tot werkelijkheid gemaakt. Voorafgaand aan werken met deze stoel zijn 2 tot 3 sessies met de Urim stoel nodig.

 

Reconnective Healing:

Deze bijzondere methode resoneert op het hoogst denkbare niveau dat wij op dit moment kennen. Reconnective Healing 'overstijgt' voor mij Reiki, Quantum Touch en dergelijke. De kracht van Reconnective Healing is al door veel wetenschappers onderzocht en op wonderlijke wijze aangetoond: het werkt via energie, licht en informatie. Je kunt in 1 - 3 sessies jouw balans (terug) vinden op fysiek, emotioneel, mentaal en/of spiritueel niveau en jezelf verbinden met jouw eigen groei en evolutie. Download hier meer info.

 

Alle informatie via contact

Update 24.12.2019

 

 

© Copyright 2005-2010 Ingrid Lacroix. All Rights Reserved. Powered by Magma IT Solutions