"Confusion is a doorway to a new understandig"  Richard Bandler

 

Laatste nieuws

Zomertijd betekent vaak ook afschakelen ... om op te laden!

YIN-Yoga:

YIN-yoga is helemaal HOT. Waarom dat is? Ervaar het zelf op woensdagmorgen en -avond of op vrijdagmorgen via Yogaplace Sittard.

Do-In FlowYoga:

De wekelijkse sessies in Geleen en Limbricht starten weer vanaf week 37 op maandagmorgen, dinsdag-en donderdagavond. Details hier. Op woensdag geef ik via Yogaplace YinYoga en EasyFlow/Do-In FlowYoga, op donderdagmorgen EasyFLow/Do-In FlowYoga en op vrijdagmorgen Yin en EasyFLow/Do-In FlowYoga. Op maandag 11:00 begeleid ik een dynamische groep 'oudere' vrouwen met Do-In FlowYoga.   Medio september, na de zomervakantieperiode, starten al deze groepen weer op. Zin in een proefles, nu al en waar dan ook? Meld je!

Individueel

In coaching maak ik -waar gewenst en nodig- ook gebruik van:

URIM-code energetische stoel:

Sinds 2011 werk ik met de energetische stoel Urim, ontwikkeld door Monique Timmers. Een sessie helpt om je gezondheid en welzijn te versterken en je hartkwaliteiten weer te activeren. Inhoudelijke informatie in de bijlage. Deze stoel zet ik ook in bij coaching en ontspanningssessies, je kunt ook een losse stoelsessie boeken. Ervaringen variëren van "Ik werd er zo rustig van" via "Er gebeurde van alles in mijn lijf, ik kon de energie voelen" tot "Ik viel in slaap". Datgene dat goed is voor jou zal op dat moment gebeuren ...

BRON-code stoel:

Met deze met mij persoonlijk verbonden stoel werk ik samen met Lichtwezens, om voor jou de best mogelijke healing te bewerkstelligen. Jouw intenties worden in kaart gebracht en middels een coachsessie in samenwerking met deze energieën tot werkelijkheid gemaakt. Voorafgaand aan werken met deze stoel zijn 2 tot 3 sessies met de Urim stoel nodig.

PSYCH-K:

Een doeltreffende methode om middels spiertesten het on(der)bewuste congruent en gereed te maken voor de volgende stap in jouw ontwikkeling. Je kunt bewust iets willen; je onderbewuste kan daar anders over 'denken'. PSYCH-K werkt met je hele brein (Whole Brain), waardoor jouw focus en intentie tot werkelijkheid worden.

Reconnective Healing:

Deze bijzondere methode resoneert op het hoogst denkbare niveau dat wij op dit moment kennen. Reconnective Healing 'overstijgt' voor mij Reiki, Quantum Touch en dergelijke. De kracht van Reconnective Healing is al door veel wetenschappers onderzocht en op wonderlijke wijze aangetoond: het werkt via energie, licht en informatie. Je kunt in 1 - 3 sessies jouw balans (terug) vinden op fysiek, emotioneel, mentaal en/of spiritueel niveau en jezelf verbinden met jouw eigen groei en evolutie. Download hier meer info.

Specifieke ondersteuning:

Praktische ondersteuning bij ordenen:                                                         Ondersteuning bij opruimen, ordenen, overzicht scheppen en sorteren: in kasten, papierwinkel, rommelkamer, kantoor, et cetera.

Praktisch (samen aan de slag), overzichtelijk (leren sorteren) en inzichtelijk (hoe houd ik het zelf bij).

Alle informatie via contact

Update 25.07.2017

 

 

© Copyright 2005-2010 Ingrid Lacroix. All Rights Reserved. Powered by Magma IT Solutions