"Confusion is a doorway to a new understandig"  Richard Bandler

 

Laatste nieuws

De LENTE komt! Wij reiken weer uit naar de wereld buiten ...

Workshops RESTORATIVE YOGA

De workshops op 7 april liepen heel snel vol! Maar ook jij kunt aan den lijve ervaren

waar loslaten op fysiek niveau toe kan leiden; mits je daar aandachtig bij bent ...  Wellicht kom je tot ultieme ontspanning en tot diep inzicht in waar jij je op dit moment bevindt? Workshop vrijdag 27.04 van 10.30 tot 13.00 uur.

Details

De Workshop L?SL@T#N ! ligt alweer achter ons

Hoe vaak zeggen we "Dat wil ik loslaten" ? En hoe lastig blijkt dat? Iets wat eenmaal in ons systeem zit is er nog niet zo maar uit ... Een dagtraining die concreet maakte wat we kunnen doen. Een tweede datum van deze training volgt . Details van de eerdere workshop

YIN-Yoga:

YIN-yoga is helemaal HOT. Waarom ? Ervaar het zelf op woensdagmorgen en -avond of op vrijdagmorgen via Yogaplace Sittard.

Do-In FlowYoga:

De wekelijkse sessies in Geleen en Limbricht startten weer vanaf week 2 op maandagmorgen, dinsdag-en donderdagavond. Details hier. Via Yogaplace geef ik woensdag, donderdag en vrijdag YinYoga en EasyFlow/Do-In FlowYoga. Op maandagochtend begeleid ik een dynamische groep 'ouderen' met Do-In FlowYoga. Kom voor een PROEFLES!

 

Individueel

In coaching maak ik -waar gewenst en nodig- ook gebruik van:

URIM-code energetische stoel:

Sinds 2011 werk ik met de energetische stoel Urim, ontwikkeld door Monique Timmers. Een sessie helpt om je gezondheid en welzijn te versterken en je hartkwaliteiten weer te activeren. Inhoudelijke informatie in de bijlage. Deze stoel zet ik ook in bij coaching en ontspanningssessies, je kunt ook een losse stoelsessie boeken. Ervaringen variëren van "Ik werd er zo rustig van" via "Er gebeurde van alles in mijn lijf, ik kon de energie voelen" tot "Ik viel in slaap". Datgene dat goed is voor jou zal op dat moment gebeuren ...

BRON-code stoel:

Met deze met mij persoonlijk verbonden stoel werk ik samen met Lichtwezens, om voor jou de best mogelijke healing te bewerkstelligen. Jouw intenties worden in kaart gebracht en middels een coachsessie in samenwerking met deze energieën tot werkelijkheid gemaakt. Voorafgaand aan werken met deze stoel zijn 2 tot 3 sessies met de Urim stoel nodig.

 

Reconnective Healing:

Deze bijzondere methode resoneert op het hoogst denkbare niveau dat wij op dit moment kennen. Reconnective Healing 'overstijgt' voor mij Reiki, Quantum Touch en dergelijke. De kracht van Reconnective Healing is al door veel wetenschappers onderzocht en op wonderlijke wijze aangetoond: het werkt via energie, licht en informatie. Je kunt in 1 - 3 sessies jouw balans (terug) vinden op fysiek, emotioneel, mentaal en/of spiritueel niveau en jezelf verbinden met jouw eigen groei en evolutie. Download hier meer info.

 

Alle informatie via contact

Update 14.03.2018

 

 

© Copyright 2005-2010 Ingrid Lacroix. All Rights Reserved. Powered by Magma IT Solutions